Samenwerking

Gastheer van het Kempenbroek

We zijn opgeleid tot Gastheer van het Landschap, een kwaliteitslabel voor natuur bewuste ondernemers in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Als gastheer/gastvrouw van het Kempenbroek vertellen we je de bijzondere verhalen uit het Kempenbroek die je niet in de boekjes tegenkomt. We delen graag onze kennis over de natuur- en cultuurhistorie van het Kempenbroek en wijzen je op mooie en bijzondere plekken en leuke activiteiten. Kortom: bij ons ben je verzekerd van een onvergetelijke natuurervaring.

S-recreas

S-Sport // Recreas vzw is een door Sport Vlaanderen erkende en gesubsidieerde Vlaamse sportfederatie waar iedereen meetelt. Via het ondersteunen van sportclubs en het organiseren van sportactiviteiten bieden we een recreatief sport- en bewegingsaanbod voor jong en oud én voor personen met en zonder handicap.
Voor ons is sport meer dan een doel op zich. Sport en beweging zijn een middel om mensen samen te brengen en de samenhorigheid in de maatschappij te vergroten. Solidariteit en verdraagzaamheid staan centraal binnen onze sportfederatie.

Sport Vlaanderen

Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. Onze missie? Zo veel mogelijk mensen blijvend aan het sporten krijgen. Dat is geen gemakkelijke opdracht, maar met onze jarenlange ervaring en expertise gaan we er 110 procent voor.

 
  • Facebook
  • Instagram

©2019 door Kisserweide. Met trots gemaakt met Wix.com