top of page

Veelgestelde vragen

Hoelang op voorhand moet ik boeken?

Dit is afhankelijk van het seizoen. Probeer ten laatste één week op voorhand te boeken. Moest je toch last-minute willen boeken, kan dit enkel telefonisch 0497 84 99 46.

Wat bij slecht weer?

Lichte regen, daar kan op gekleed worden, als echte avonturiers op pad!

Wanneer het slecht weer is, dit wil zeggen zware regenbuien, storm of sneeuw, maar ook te heet weer, wordt de wandeling verzet op vraag van ons.

 

Waarom staat er geen precieze locatie op de site?

De activiteiten hebben geen vaste locatie. Sommige starten in de weide, andere bij de vakantiewoning Kisserhoeve. Het juiste adres krijgen jullie bij bevestiging van jullie activiteit.

Hoe zit het met de verzekering?

We zijn verzekerd via S\\Sport-Recreas, dit is een aanvullende verzekering op jullie eigen familiale verzekering. Er wordt gevraagd om steeds gesloten schoeisel te dragen bij de dieren. Er wordt verwacht dat kinderen een helm dragen wanneer ze op de ezels zitten. 

Welke dagen kan ik reserveren voor activiteiten?

Zondag is onze sluitingsdag, op andere dagen kan u een afspraak maken. Een geschikte datum vinden kan via de online agenda of via kisserweide@hotmail.com

Mag mijn hond mee gaan wandelen?

We raden het af om tijdens de ezelwandeling jullie huisdier mee te brengen. Ezels zijn kuddedieren en kunnen dan ook instinctief reageren naar andere dieren. Geniet van jullie wandeling met de ezels, je zal merken dat het erg ontspannend is!

Iets speciaals te vieren tijdens je activiteit?

Laat het weten, zodat we een leuk detail aan je activiteit kunnen voegen. Op die manier wordt het een extra feestelijk moment!

bottom of page